Followers

Monday, February 11, 2013

meet my akustic

TALENT:MY HAMPEDU (AKUSTIC)
LOCATION:BILIKU SYURGAKU.

Asalammualaikum and 1 Malaysia...
lama sudah tidakku update ..
maaflah ku tidaklah selalu up to date..hahha
rasanya lamalah gak sehingga bersawang2 ni ah warungku..
apatah mood ku tiba2 rindu kat babes niykon(manja gitu)..
hahahha 
btw hari ini nak buat penghargaan sikit..
tulisan besar sikitlah, biar kembang and kembong skit itu budak..

THANK TO ARINA A.K.A ADIK, YANG SUDI SHARINGKAN LINE WIFINYA TANPA DISEDARI. HEHEHEHEHEHHEHEHEKK. ^^,

Yang atas ni no edit colour or layer2 berbagai..just letak kiri and kanan jokk..
time ini saja nak guna mood MONO.. :]


 yamg ni ada skit campuran gula, garam and haji nomoto supaya colour dinampak sedap ..hehehe

diatas ni saja nak rapatkan dengan bebear tuh.. nak bagi tahu IM SMOOTH ROCKING..mean nampak kasar tapi dlm hati bak sutera..hahaha choiiiii. :p
 ok kantoi kekanak2kan ku...hekkkkk....

life must simple

 and
 kreatif.... :]

Aldulilah akhirnya aqusticku dapat nur cahaya...
hahaha insaf sudah.. :p

ATAS- LOIKEEEEE.... :]

 yang atas ini aku edit cahaya and colour picca nampakkan dia old version, aqustic katako kan.. :]

yang atas ni pulak..dibantu oleh cahaya tengah hari yang terik..perhhh nampokk idok bubble2 diagron ball tuh..sodap2.. :] hekkk

okeh yang bawah ni pulak ku baru nak berjinak2 dengan White Balance iaitu K yang paling atas sekali...
itu picca ni ala2 AVATAR gitu..huhu






 yang atas ni nasib jek...tapi auuumm aummm..loikee..

 yang atas nih macam banyak noise jek..terlebih garam lah ni kot..ishhh..
tapi2 pun nasib yang cantik tuhh....

 atas- ohh nohh my head, sodak nafas..hahaha
(dialog ler)..

 atas- different blur... :] 



SEKIAN... :]
this is me LIFE IS SIMPLE... ;]

Tuesday, June 12, 2012

1ST SHOOTING WEDDING..

SALAM 1 DUNIA..

Alhamdulilah pada hari sabtu 9/6 hari tu..Aku ada dapat job wedding kak ain...
walaupun ini kali pertama shoot sorang2 lak tu..
Aku mencuba menjauhkan gementar dan rasa takut yang mendalam..
walaupun pada hari ku kena bersila la, cangkonglah and landing laa..
lantaklahh pe mereka nak cakap asalkan, aku ke situ dengan tugasan dan tanggungjawab..
walaupun kampung, panas, lecak dan berkuah ketiak ku dibuatnye..
ku rasa pengalaman itu tidak ku lupa..
seronok lah gak..

tapi yang kesiannye ku tak ada bahan yg mahal dan cukup untuk buat shoot..
Aku hanya ada D90 yg selalu bersamaku ..coiii..huhu
tapi mereka kata is ok...
tapi kena amik harga rendahlah..but is ok untuk 1st shoot and fun..

apa2 pun korang nilaila shoot yang tak seberapa nih...
maaflah baru nak berjinak2 nihh ahh...

TALENT: BRIDE..
LOCATION: PARIT SIMEN(BATU PAHAT)

btw photo ini dah terabur2 sorry la..nak upload balik berjam..nak betulkan blog dah baru, tak faham ku dibuatnye...so enjoy jk k..







outing time...








ku suka yang nih natural jek...

penyemak2 ni nyampah ku...erkkk



ok..pokok yang belakang tu edit dengan PHOTOSCAPE..
OMG it too hard...!!!!!seriouslylahh..

AT SURAU....










huhuh sorrylah memeningkan pala,,,just enjoy k.tq.END.. :]

Wednesday, June 6, 2012

IMAM MUDA...

ASSALAMMUALAIKUM.....
AND
SALAM SEJAHTERA

TALENT-MOHD ADRI BIN ARSHAD...

photo hari ini agak lembut sikit ye...
huhuhu




















sorry speechless.. :]

REMEMBER, ALLAH ALWAYS WITH US ^^.

WELCOME TO ZULIYANA ARSHAD BLOG