Followers

Sunday, December 18, 2011

SALAM SEJAHTERA
Tempat dipantai klebang.
talent-my family ...
 look at the sky...
it a bird..no
it a plane..no
is is is a KITE....
huhuh
 ahh apa lagi, ayah nak layang2!!!! ...
 My hero....


 meluangkan masa bersama2 keluarga tersayang,tercinta and terhebat..!!!!!!

makku pink gitu...haahaha



 aiisshh adikku fade-up tunggu dianya turn main layang2 plk ^^,



 yeahhh is my turn.... :D

 HAPPY FAMILY...
aisshhh sedih tak ada aku pulak disitu... ~__-
 son and father...

 is my the one and only my daddy...
ayah suda..huhuh...
apa macam hensem bak BRAD PITT tak..huhuh :p

 time ini angin memang best gileeezzz...
tapi yaampun panassss o0whhh


 awan yang wooowww..syukurrr keindahan tuhan :]

 ahhh tak payah nak rm5 sangat...beli rm5 if tak leh terbang tak payah buat -__-
mehh aku buat by surat khabar --,
 of coz kami dimalaysia..come in peace... ^^,
 elehhh macho ler tuhhh.. grrr
heheh

sekian



Sekeluarga di bangunan merah, melaka...

 SALAM SEJAHTERA...

talent-sekeluarga



haaa ini lah my one and only my beloved mummy...
apa macam ada macam ANGELINA JOLIE tak??
hahah korang ada???
^^,"

budak yang pakai baju hitam tu, yes itu adikku jugak ,
tak reti2 nak duduk diam...
mulut dia and perangai dia ahh macam tu ler..
fade-up -_-"
beca jum????

kiri abangnya and kanan adiknya...
apa2 tah diaorang nih.. 


perhatian ini adalah lakonan semata2... --,"

opsss tersengaja lah pulak....
hehe...


eewahhhhh .. :p

'apa tengok2, nak tengok bayar lah'
hahaha..

SEKIAN

Sunday, December 11, 2011

selamat ulang tahun mohd azry bin mohd arshad ...

SALAM SEJAHTERA...

Pada 11/12/2011 kita seluruh rumah boleh lupa tarikh birthdaynya baby azri...
nasib baik makku ingatan tu pun pagi tu gak...
and nasib baik jugak bukan budak tu tau apa2 pun..
hahah samat ... belipun hadiah kedai 2 ringgitnye...tu pun tak sampai rm2...
hehehehe...
aduiiyaii teruk betul akak2 dia nih..aiiishhh...
hekhekhekkk..
 disebalik tangan yang putih melepak tuh,,,tu tangan my dad sahaja nak interfrem lerrtuuww...huhu
2011-4tahun-
inilah muhammad azri bin arshad...
bukan main lagi keseronokkan diwajahnya...


OMG adikku lagi buncit dari ku...hahahah
kalah aden...


with abang2nyaaa...

sekian.....

Afamosa melaka...

SALAM SEJAHTERA...

Jom pi swimming :]


ini mohd adri..
adikku yang berdiri tu yang macam tak cukup zat cam ku tuh..
and sorang lagi yang pakai sut merah seksi tu ah... 
nice huuu air dia.. :]
yup kiri abang and kanan tuh adiknya...
bukan mainn lagi ... ^^,
picca yang menarik ....sebab air dia niceeeess...


kami tinggal dalam condo ni..
ada 22 tingkat...
kami kat 16 tingkat...nampak tak makku yang lambai2....
hahah joke2..


SEKIAN PART SWIMMING... :D

WELCOME TO ZULIYANA ARSHAD BLOG