Followers

Friday, August 5, 2011

new baby D90...

SALAM SEJAHTERA :}

Talent: ADRI (my bro)
Talent: Azri (my bro)
tengoklah agak buruk dan cacat...
is ok... 
time ini aku buta camera..
button camera pun dah macam button kapal terbang...
banyak fening.....

Dan semakin hari, aku belajar pada keadaan gelap pula..kerana aku nak snap 'bokeh'
l
l
l
V





sekian untuks story yang menyedihkan... hehehehe

Permulaan Percubaan

Pada permulaannya aku berjinak2 snap gambar menggunakan camera ini..
sedih tak sedihlah lah jugak...malu tak malu lah jugak..

dan aku cuba bermain dengar blur...
dan fokus apa objek utama ..
dengan editnya yang tak boleh bla..
hehehehe

l
l
l
l
V


Talent: Azri (my bro)



Talent: Amri (my bro)


hehehe ishish anak sape lah nih.....






huhu jangan pandang rendah pada camera digital :}

Blog photoku

Salam sejahtera...
new blog from me...


LET's BEGINS
AND
LET's THE PHOTOS TALK
^_^
WELCOME TO ZULIYANA ARSHAD BLOG