Followers

Sunday, November 27, 2011

muka budak yang berkhatan ..

SALAM SEJAHTERA :]

seyesly kali ini picca memang tak mantap..
disebabkan tiba2 rasa macam ngeri bila bersebelahan dgn adik ni ah..
tapi apa2 pun aku sudah snap ini gambar buat kenangan mehh..haha
-sabtu 26/11/2011 
-talent: ADRI ..
-berkhatan...
 apabila dia meragam kesakitan..
yaampun ngeri ku deq oiii.. -__-"


  ini sakit berkhatan ke or di sampuk hantu nih??..

 senyuman palsu ...
 candid bila ku nak skodeng .huhu.~_~"


 'AKAK NO SEKODENG!'

 dah macam sakit jantung pulak ....
ingat! sewa bilik 1 hari rm50...
yaallah bilikku ...sodih aden T^T" dah macam bilik tadika kemas sudah... 
berselerak, berselerak, berselerak!!!...
o0whh hari ini mu dah macam RATU SEHARI ehh tunggu mu baik nati.. hekhekhek...

SEKIAN...

Friday, November 25, 2011

Not For Sale

SALAM SEJAHTERA :}

Hari itu kami ada shoot pasal produk..
so semua yang shoot di studio...
walaupun hari itu hari yang paling malang bagi kami, kerana barang yang sebenar nak shoot hilang..
dengan kecuaian aku jugak :'] sorry u guys ...
huhu sekarang itu barang sudah jumpa if ada masa kami boleh shoot lagi, kami akan shoot and boleh lah letak post yang baru tak home alone blog ku :]

setelah beratus aku snap gambar2 ini bukan main pijor bijik mata ku nak memilhnya..
so taniah picca2 yang tercalon dibawah ini ye...huhuh ^_^"

anting-anting yang kelakar :]



kerongsang yang pelik :}



 dan tiba2 ada iklan yang sabotaj pulak -___-"
uhuuuu tangan sapa yang berbulu 10inci nih .....

gelang tangan yang macam zaman kuno punya...





gelang kaki dengan gelang tangan dah nak sama jek :} 
pe pun kami bantai jek..





Last- Aku nak mintak maaf pada group aku kerana time ini jugak barang yang sebenar nak shoot sudah hilang kerana kecuaianku.. maaf 1000x ye kalian...
come on..... we best friend 4 ever rite rite rite...hehehehe 
sajak ku hu??

sekian :}

Saturday, November 12, 2011

MALACCA ..

SALAM SEJAHTERA....

ada apa dengan melacca??
chek this out ..
:]

 ini di padang dataran melaka...padang ni memang famuslos giles..senang cite orang memang suka snap picca kat sini lah ...tapi bila cuaca terik,,aduii dah macam kat padang pasir pulak...
awan dia yang mantap ..loiikee

 suka gila ini gambar...coz dia menjadi :],,NO EDIT...
NO EDIT...ori baikkk punyaaa.haha

afamosa.....

tangga yang cool...



 then 1st time ku mencuba mempelajari sesuatu yang baru...belajar sendiri ok..
cuba anda perhatian pada air terjun itu...hehehe 





 ahh natang ni la yang paling famus. sekarang nih..
ahh nyampah ku...huhuh
 ni lah pari2 ku datang bersama nikon bebeh..hahahah

tuu diaa anak David Backham muncul...hehehe

 ok sume berdiri tegakkkkkkk....negaraku..............



tibe2 pulak, terserempak pulak pakcik n makcik2 jauh ku ni ah...mak ngah,mak jah,pak long,pak teh, mak ude,and mak2 or pak2 sekian sekian..hehehehe ~>




yang bawah ni ku tak tau pe celop..
ku ingat dia berdoa tapi.......


 pastu sebelah dia, anak dia pulak tapi dengan gaya yang lain..
what the heaven they doing huuu???

yaallahh indahnya dunia :]



 inii di area bangunan merah...jam tu setiap 1 jam tak silap ia akan berbunyit deng deng deng!!... :] niceeee..


masih belajar ...~>



 kapal samudera..masuk rm3 kids bwah umur(tak pasti) rm1..malam tutup ye adik2 :]


 di atas padang dataran pahlawan bila waktu malam ...ter pegun dengan lampu2 wea :] loiikeee




sekian :]
WELCOME TO ZULIYANA ARSHAD BLOG