Followers

Friday, November 25, 2011

Not For Sale

SALAM SEJAHTERA :}

Hari itu kami ada shoot pasal produk..
so semua yang shoot di studio...
walaupun hari itu hari yang paling malang bagi kami, kerana barang yang sebenar nak shoot hilang..
dengan kecuaian aku jugak :'] sorry u guys ...
huhu sekarang itu barang sudah jumpa if ada masa kami boleh shoot lagi, kami akan shoot and boleh lah letak post yang baru tak home alone blog ku :]

setelah beratus aku snap gambar2 ini bukan main pijor bijik mata ku nak memilhnya..
so taniah picca2 yang tercalon dibawah ini ye...huhuh ^_^"

anting-anting yang kelakar :]



kerongsang yang pelik :}



 dan tiba2 ada iklan yang sabotaj pulak -___-"
uhuuuu tangan sapa yang berbulu 10inci nih .....

gelang tangan yang macam zaman kuno punya...





gelang kaki dengan gelang tangan dah nak sama jek :} 
pe pun kami bantai jek..





Last- Aku nak mintak maaf pada group aku kerana time ini jugak barang yang sebenar nak shoot sudah hilang kerana kecuaianku.. maaf 1000x ye kalian...
come on..... we best friend 4 ever rite rite rite...hehehehe 
sajak ku hu??

sekian :}

No comments:

Post a Comment

WELCOME TO ZULIYANA ARSHAD BLOG