Followers

Tuesday, June 12, 2012

1ST SHOOTING WEDDING..

SALAM 1 DUNIA..

Alhamdulilah pada hari sabtu 9/6 hari tu..Aku ada dapat job wedding kak ain...
walaupun ini kali pertama shoot sorang2 lak tu..
Aku mencuba menjauhkan gementar dan rasa takut yang mendalam..
walaupun pada hari ku kena bersila la, cangkonglah and landing laa..
lantaklahh pe mereka nak cakap asalkan, aku ke situ dengan tugasan dan tanggungjawab..
walaupun kampung, panas, lecak dan berkuah ketiak ku dibuatnye..
ku rasa pengalaman itu tidak ku lupa..
seronok lah gak..

tapi yang kesiannye ku tak ada bahan yg mahal dan cukup untuk buat shoot..
Aku hanya ada D90 yg selalu bersamaku ..coiii..huhu
tapi mereka kata is ok...
tapi kena amik harga rendahlah..but is ok untuk 1st shoot and fun..

apa2 pun korang nilaila shoot yang tak seberapa nih...
maaflah baru nak berjinak2 nihh ahh...

TALENT: BRIDE..
LOCATION: PARIT SIMEN(BATU PAHAT)

btw photo ini dah terabur2 sorry la..nak upload balik berjam..nak betulkan blog dah baru, tak faham ku dibuatnye...so enjoy jk k..







outing time...








ku suka yang nih natural jek...

penyemak2 ni nyampah ku...erkkk



ok..pokok yang belakang tu edit dengan PHOTOSCAPE..
OMG it too hard...!!!!!seriouslylahh..

AT SURAU....










huhuh sorrylah memeningkan pala,,,just enjoy k.tq.END.. :]

Wednesday, June 6, 2012

IMAM MUDA...

ASSALAMMUALAIKUM.....
AND
SALAM SEJAHTERA

TALENT-MOHD ADRI BIN ARSHAD...

photo hari ini agak lembut sikit ye...
huhuhu




















sorry speechless.. :]

REMEMBER, ALLAH ALWAYS WITH US ^^.

The munkay boy..

HELLO THIS IS ADRI, SWEET LIKE A BANANA...^^, ..
HUHUHUHU

sleeping kids

SALAM 1 DUNIA...

LOCATION: DIATAS KATIL SAHAJA...


NGOMPOLLL SEHHH.. :P

Thursday, May 31, 2012

HOLIDAYLAH..

SALAM 1 DUNIA... :]

LOCATION: MELAKA...
 TIME NI DI JONKER WALK..
wlaupun hampir2 tak jadi pergi disebabkan tak dapat parking dan sesak sangat...
 that my mom :]



 hujan lebat sangat tak dapat nak habiskan pejalanan ...
so apo lagi balik laaa.. :[

ini azri :]

Saturday, May 12, 2012

My big daddy birthday

ASSALAMMUALAIKUMMMM...

Sekian lama blog ku nih bersawang sampai banyak pembahuruan dalam ini pun aku tak sedar,,,
ok entry hari ini untuk 10/5/2012 yang lepas ..sorry lewat sikit jekk deh...

HAPPY BIRTHDAY AYAH...
 Sorry ayah siput hilang sekoq, dikebas anak jantanmu dulu nih -_-!

SORRY, NOT READY... 

AUUCAAKKKK OMEY LER TUUUEE...

SO INI LAH PARENTS AKU YANG SEBENAR100XNYA....SO AKU IKUT MUKA SIAPA SIHH?

 HUMMMM NAK GAK SELETTTT DISITU.. -_-!...

 YEAHHH THIS IS FUNNY PHOTO...
fuuuhhhhh nak tiup bukan main agi tuueee..


TIRAMITSU KEK...
walaupun kecil not bad lah.... :]
WELCOME TO ZULIYANA ARSHAD BLOG