Followers

Sunday, February 5, 2012

Engaged cousin...

SALAM SEJAHTERA..
Tahun ini tahun khawin dan tunang mybe..heheh..
berderet pulak kazen2 ambo yang dah besar memanjang...
so this story all about My cousin ENGAGED...
SO TANIAH LAH YE RINZ...

 Tu ah yang sorang mamat yang menyelit tuh lah yang empunya kenduri... :]
 mak cik2 ku..yang terdepan skali tu hampir mak cik... huhu
 sesekali sekala berkumpul macam ni meriah lah pulak :]

kelas hantaran kou jahh oiiii...
kehcing2x :] 
pon2x tu dia tun sri sudah mai....a.k.a pinjam cukup.... :]




semoga korang semoga ye :]
hehehe 
(speechless)
yup nihh lahh pasang yang aidil tuh...
tak sabar tunggu korang kahwin nati boleh kiteorang berkumpul lagi :]

Last my daddy booo.. :] 
encem tak dia..alolooo comel beno perutnyeee..
ahakkkz :] hahahahah 



Saturday, February 4, 2012

WEDDING JIRAN

SALAM SEJAHTERA...

Hari itu saje jek semak kat wedding jiran...huhu
so apa ada disana let's chek this out.
nak diikutkan serius memang banyak gambar disnap but now pilih mana yang sedap dimata jek lah ekk,..
by the way hari ni rajin lak nak mengeditnye ni ah, so mana2 yang picca pelik2 nice yup that edit laa deww ..

Ini bapaknya :] 
ini baru permulaan jamuan...tu yang belum semak2 lagi..huuuu

serius mak cik ini mesti kuat candid..see auuu cakkk,,,hekhek.'.mampos ku kena cepuk dengan mak cik  ni kang..'
ZZZZzzzzzzzz!!! ;]
no komen, komen sendiri :p



kesian hujan....nasib kau lah kak oiiii.. ^^,



makku yang berdiri tuh, pun sebuk nak berbiru2 , comel tak makku cam angelina joliq kataan...ahh korang ada? hehehehe


akhirnyee...ini lah mereka...


sempat gintai gitu...kelas ko jahh... :]
semoga berbahagia selalu ye...
walaupun bukan kek secret resepi kamu berebut dengan sepotong kek ni ah...sodap dewww..

comel la mak cik dah macam salomah dolu2.. :] heheh
~END~
WELCOME TO ZULIYANA ARSHAD BLOG