Followers

Saturday, February 4, 2012

WEDDING JIRAN

SALAM SEJAHTERA...

Hari itu saje jek semak kat wedding jiran...huhu
so apa ada disana let's chek this out.
nak diikutkan serius memang banyak gambar disnap but now pilih mana yang sedap dimata jek lah ekk,..
by the way hari ni rajin lak nak mengeditnye ni ah, so mana2 yang picca pelik2 nice yup that edit laa deww ..

Ini bapaknya :] 
ini baru permulaan jamuan...tu yang belum semak2 lagi..huuuu

serius mak cik ini mesti kuat candid..see auuu cakkk,,,hekhek.'.mampos ku kena cepuk dengan mak cik  ni kang..'
ZZZZzzzzzzzz!!! ;]
no komen, komen sendiri :p



kesian hujan....nasib kau lah kak oiiii.. ^^,



makku yang berdiri tuh, pun sebuk nak berbiru2 , comel tak makku cam angelina joliq kataan...ahh korang ada? hehehehe


akhirnyee...ini lah mereka...


sempat gintai gitu...kelas ko jahh... :]
semoga berbahagia selalu ye...
walaupun bukan kek secret resepi kamu berebut dengan sepotong kek ni ah...sodap dewww..

comel la mak cik dah macam salomah dolu2.. :] heheh
~END~

No comments:

Post a Comment

WELCOME TO ZULIYANA ARSHAD BLOG