Followers

Monday, February 11, 2013

meet my akustic

TALENT:MY HAMPEDU (AKUSTIC)
LOCATION:BILIKU SYURGAKU.

Asalammualaikum and 1 Malaysia...
lama sudah tidakku update ..
maaflah ku tidaklah selalu up to date..hahha
rasanya lamalah gak sehingga bersawang2 ni ah warungku..
apatah mood ku tiba2 rindu kat babes niykon(manja gitu)..
hahahha 
btw hari ini nak buat penghargaan sikit..
tulisan besar sikitlah, biar kembang and kembong skit itu budak..

THANK TO ARINA A.K.A ADIK, YANG SUDI SHARINGKAN LINE WIFINYA TANPA DISEDARI. HEHEHEHEHEHHEHEHEKK. ^^,

Yang atas ni no edit colour or layer2 berbagai..just letak kiri and kanan jokk..
time ini saja nak guna mood MONO.. :]


 yamg ni ada skit campuran gula, garam and haji nomoto supaya colour dinampak sedap ..hehehe

diatas ni saja nak rapatkan dengan bebear tuh.. nak bagi tahu IM SMOOTH ROCKING..mean nampak kasar tapi dlm hati bak sutera..hahaha choiiiii. :p
 ok kantoi kekanak2kan ku...hekkkkk....

life must simple

 and
 kreatif.... :]

Aldulilah akhirnya aqusticku dapat nur cahaya...
hahaha insaf sudah.. :p

ATAS- LOIKEEEEE.... :]

 yang atas ini aku edit cahaya and colour picca nampakkan dia old version, aqustic katako kan.. :]

yang atas ni pulak..dibantu oleh cahaya tengah hari yang terik..perhhh nampokk idok bubble2 diagron ball tuh..sodap2.. :] hekkk

okeh yang bawah ni pulak ku baru nak berjinak2 dengan White Balance iaitu K yang paling atas sekali...
itu picca ni ala2 AVATAR gitu..huhu






 yang atas ni nasib jek...tapi auuumm aummm..loikee..

 yang atas nih macam banyak noise jek..terlebih garam lah ni kot..ishhh..
tapi2 pun nasib yang cantik tuhh....

 atas- ohh nohh my head, sodak nafas..hahaha
(dialog ler)..

 atas- different blur... :] 



SEKIAN... :]
this is me LIFE IS SIMPLE... ;]

2 comments:

  1. ahhhh motip la sangat post gmbr gitar je.i boleh jadi talent.

    ReplyDelete
  2. daly-ini seni... anq seni kebudayaan jk...lemau... hekhekehek

    ReplyDelete

WELCOME TO ZULIYANA ARSHAD BLOG